MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2017-2018 mokslo metų foto galerija / RAJONINIS RENGINYS „AUKIME DRAUGE“

Visus mylinčius Dievą ir savo artimuosius, tuos, kurie neabejingi tikėjimo grožiui ir į pasaulį žvelgia šviesiomis spalvomis, Ruklos J. Stanislausko mokykla – daugiafunkcis centras jau penktąjį kartą sukvietė į kasmetinį rajoninį renginį „Aukime drauge“. Renginio organizatoriai: Sonata Paliukienė, Jolanta Kiudulienė, Ligita Kazlauskienė, Andrius Urbanavičius.
Mažieji bičiuliai mokėsi dirbti komandoje, draugiškai atlikti pateiktas užduotis, kurios vaikams suteikė daug teigiamų emocijų ir naujų patirčių. Mokiniai pasikartojo tikybos pamokose įgytas žinias bei sužinojo įdomių dalykų, lavino vaizduotę ir kūrybiškumą. O kuo skiriasi ydos nuo dorybių vaikai prisimins pagalvoję apie savo kurtus dorybių medžius bei atliktą gerą darbą ar pasakytą gražų žodį.
Angelai – mūsų gyvenimo palydovai, tai draugai, kurie visada būna šalia, padeda ir palaiko. Tad konkurso pabaigoje mokiniai gavo užduotį nupiešti „Draugystės angelą“. Kokie jie? Nupiešti, pasiūti, iškarpyti iš popieriaus, mediniai ir stikliniai, žali, geltoni, įvairiaspalviai... angelų būna visokių. Tai mums įrodė ir vaikai, kurių piešti angelai nepaliko abejingų; kurie dvelkė vaikyste, švelnumu ir meile. Specialioji pedagogė, logopedė Ligita Kazlauskienė (nuotraukų ir teksto autorė)
Visus mylinčius Dievą ir savo artimuosius, tuos, kurie neabejingi tikėjimo grožiui ir į pasaulį žvelgia šviesiomis spalvomis, Ruklos J. Stanislausko mokykla – daugiafunkcis centras jau penktąjį kartą sukvietė į kasmetinį rajoninį renginį „Aukime drauge“. Renginio organizatoriai: Sonata Paliukienė, Jolanta Kiudulienė, Ligita Kazlauskienė, Andrius Urbanavičius. Mažieji bičiuliai mokėsi dirbti komandoje, draugiškai atlikti pateiktas užduotis, kurios vaikams suteikė daug teigiamų emocijų ir naujų patirčių. Mokiniai pasikartojo tikybos pamokose įgytas žinias bei sužinojo įdomių dalykų, lavino vaizduotę ir kūrybiškumą. O kuo skiriasi ydos nuo dorybių vaikai prisimins pagalvoję apie savo kurtus dorybių medžius bei atliktą gerą darbą ar pasakytą gražų žodį. Angelai – mūsų gyvenimo palydovai, tai draugai, kurie visada būna šalia, padeda ir palaiko. Tad konkurso pabaigoje mokiniai gavo užduotį nupiešti „Draugystės angelą“. Kokie jie? Nupiešti, pasiūti, iškarpyti iš popieriaus, mediniai ir stikliniai, žali, geltoni, įvairiaspalviai... angelų būna visokių. Tai mums įrodė ir vaikai, kurių piešti angelai nepaliko abejingų; kurie dvelkė vaikyste, švelnumu ir meile. Specialioji pedagogė, logopedė Ligita Kazlauskienė (nuotraukų ir teksto autorė)